• DizajnirajMe nagradno takmičenje za najbolji dizajn fakture

  Želiš da uneseš malo boje u sivi svet administracije?

  Mi želimo da vidimo baš tvoj dizajn!

  Pozivamo te da nam pokažeš kako ti vidiš novi izgled faktura u našoj aplikaciji. Takmiči se sa najboljim rešenjima, osvoji nagradu i ugledaj svoj rad u PAUSAL aplikaciji.

  Poseti dizajnirajme.pausal.rs i pokaži nam svoje rešenje.

  Prijave su otvorene od 20.05. do 04.06.2019. godine. Čekamo te!

  Vreme je da obučeš PAUSAL!

  Srdačan pozdrav!

  Sonja Žabić,

  Clever d.o.o.

  Tadeuša Košćuška 63

  11000 Beograd

  Tel: +381 60 7272513

  E-mail: sonja@clever.rs

  Web: clever.rs

  .
 • Poziv za učešće na takmičenju u izradi vizuelnih rešenja Vizionar

  Poštovani,

  kao ovogodišnja članica tima Vizionar, javljam se u ime eSTUDENTa, najveće Hrvatske studentske udruge.

  Vizionar je studentsko natjecanje u izradi vizualnih rješenja. Ideja natjecanja je pružiti studentima priliku da svoje znanje i vještine iskažu u rješavanju projektnog zadatka, povezati talentirane i ambiciozne studente s budućim poslodavcima te im pružiti mogućnost izrade vlastitog kreativnog rješenja za zadani caseVeć sedmu godinu zaredom uspješno surađujemo s renomiranim hrvatskim marketinškim agencijama i stručnjacima iz područja dizajna i umjetnosti.

  Ove godine bismo voljeli približiti natjecanje i vašim studentima. Povodom toga željeli bismo Vas zamoliti da natjecanje Vizionar objavite na stranicama vašeg fakulteta, kako bi se vaši studenti mogli informirati o projektu Vizionar. Ako ste zainteresirani, kada bude potrebno, voljeli bismo Vam poslati svoje promo-materijale i održati štandiranje na Vašem fakultetu. 

  Ovogodišnja tema natjecanja je branding. U prilogu Vam šaljem kratku prezentaciju u kojoj se nalaze najvažniji podaci o samom projektu, te timeline projekta. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, stojim Vam na raspolaganju. Bili bismo Vam zahvalni ako biste mogli poslati odgovor u roku od tjedan dana.

  Samom prijavom počinje prva faza natjecanja – studenti samostalno kod kuće izrađuju rješenje, uz pomoć mentora kojeg mogu i ne moraju imati (biraju ga sami). Vizionar u sklopu natjecanja nudi online konzultacije sa stručnjacima, no tome će sami natjecatelji biti više obaviješteni ako se odluče prijaviti. Kada razrade ideju i prijavu za case, šalju je nama te ulaze u drugu fazu natjecanja – stručni žiri ocjenjuje i bira po 5 finalista za dva slučaja. U slučaju da studenti prođu do finala, imaju šansu predstaviti svoj projekt preko Skype-a iz Beograda ili doći u Zagreb te napraviti to osobno. Ponavljam, tehničke detalje rješava organizacijski tim!

  PRILOZI:

  Vizionar_Prezentacija_2019_eng

  Vizionar_Prezentacija_2019

  Vizionar_Timeline projekta_Prezentacija_2019

 • Obaveštenje za sve studente, IKEA prezentacija

  Obaveštavamo sve studente, osnovnih i master studija, da ce IKEA tim održati prezentaciju saradnje sa studentima u sali za predavanje na fakultetu u petak, 22-og februara, u 13 časova,