U okviru Beogradske Nedelje Dizajna, italijanski dizajner Enriko Boza predstaviće se beogradskoj publici 7. juna u 18.00 h, u prostoru Italijanskog instituta za kulturu u Beogradu, ulica Kneza Miloša 56.

Kako nastaje jedan vredan projekat? Šta jednom predmetu daje razlog za postojanje? Iza svakog proizvoda nalazi se zadovoljenje neke potrebe, ostvarivanje neke želje. Percepcija i analiza potreba nalaze se u osnovi svakog projekta. Kada se otkriju potrebe i zahtevi i kada uspemo da ocenimo najefikasniji način da ih zadovoljimo, projektu je zagarantovan uspeh.

a   megaphone_WEB_22

Enriko Boza radio je za firme među kojima su: Illy, Francis and Fancis i Guzzini. Od 2006.godine sarađuje sa Stefanom Đovanonijem u Milanu, zajedno prate projekte nameštaja i dopunskog materijala, radeći u bliskom kontaktu sa prestižnim italijanskim i internacionalnim firmama, među kojima su Alessi, Henkel, Autogril, Veneta Cucine, NormannCopenhagen, Samsung. Predaje na Univerzitetu “Politecnico di Milano”.

Organizacija: Italijanski institut za kulturu u Beogradu, u saradnji sa: Arhitektonskim fakultetom Univerziteta u Beogradu, Univerzitetom umetnosti u Beogradu i Fakultetom za umetnost i dizajn Univerziteta Megatrend

ulaz slobodan

http://www.iicbelgrado.esteri.it/IIC_Belgrado

© COPYRIGHT | MEGATREND UNIVERZITET

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: