sl1

BELGRADE PUBLIC SPACES|

YACHT DESIGN

International Workshop at Belgrade

23 – 02 October 2016

Internacionalna studentska radionica arhitekture i dizajna enterijera će se održati u Beogradu od 23. septembra do 2. oktobra 2016. pod nazivom BELGRADE PUBLIC SPACES | YACHT DESIGN. Organizatori radionice su Fakultet za umetnost i dizajn Univerziteta Džon Nezbit i Škola Arhitekture AUIC i Dizajna, Politecnico di Milano iz Italije. Na radionici će učestvovati i internacionalni studenti KEA Copenhagen School of Design and Technology iz Danske kao I studenti sa Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Fakulteta za Građevinski menadžment Univeriteta Union i Fakulteta za umetnost i dizajn iz Beograda.

Učesnici radionice će obići Grad Beograd u vođstvu BINE (Beogradska internacionalna nedelja arhitekture), kao i specifičnu lokaciju koju će obrađivati kao tema radionice u galeriji Kolektiv arhitekata. Imaće priliku, takođe, i da slušaju predavanja profesora Rafaele Kolombo (Raffaella Colombo), James Hartija (James Harty), Zorana Djukanovića, Ružice Bogdanović, Zorice Savičić i Zorana Dmitrovića, Milene Vukmirović (Grad Beograd) i Nataše Danilović Hristić (Urbanistički zavod Beograda), Aleksandre Šević (Zavod za zaštitu spomenika kulture grada Beograda), Miloša Spasića iz Muzeja grada Beograda, Svetlane Mojić, ”Salt&Water” i drugih.

Cilj radionice je da se za predmetnu lokaciju pronadju najbolja idejna rešenja koja će moći da se u saradnji sa institucijama i Gradom Beogradom realizuju u budućnosti.

Finalna prezentacija internacionalnih, studentskih projekata je javna i biće upriličena 1. oktobra u Italijanskom kulturnom centru u Beogradu, ulica Kneza Miloša 56 od 10-14h.

  

Dobrodošli!

pdf-icon   Program WK Beograd

sl2

BPS logo

© COPYRIGHT | MEGATREND UNIVERZITET

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: