Obavezan obilazak izložbe „Ljubav je ljubav: Radost venčanja za sve – Žan Pol Gotje“ u Muzeju savremenih umetnosti u Beogradu kao nadoknada za 1cas kod prof Markovic Zvonka i 1 cas kod van prof. Markovic Vere.
Svake srede je, do kraja 2020. godine, besplatan ulaz!
Studenti mogu uživo da pogledaju izložbu uz poštovanje svih epidemioloških mera, u malim i strogo kontrolisanim grupama.
„Muzej savremene umetnosti u Beogradu, po ugledu na brojne svetske muzeje, otvaranjem izložbe Žan Pol Gotjea Ljubav je ljubav: Radost venčanja za sve konačno otvara i svoja vrata visokoj modi koju predstavlja kao savremenu umetnost“, poručio je v.d. direktora MSUB Viktor Kiš povodom svečanog otvaranja izložbe, koja će trajati sve do 14. februara 2021. godine.

Evropska premijera izložbe Ljubav je ljubav: radost venčanja za sve Žan Pol Gotjea, sa 38 venčanica visoke mode kreiranih u periodu od 1990. do 2000. godine, nastaje kao finale izložbe Modni svet Žan Pol Gotjea: od trotoara do modne piste koja je u 12 gradova sveta privukla više od dva miliona posetilaca, obarajući rekorde posete modnih izložbi, navodi se u saopštenju.

Poseban ekskluzivitet, kako se navodi, beogradske postavke izložbe “Ljubav je ljubav: radost venčanja za sve” je svetska premijera osam Gotjeovih venčanica koje ranije nisu bile deo postavke.

Kiš je dodao i da je bilo veoma izazovno u ovim teškim okolnostima i pandemijom koja je zahvatila i usporila ceo svet, organizovati ovu izložbu.

© COPYRIGHT | MEGATREND UNIVERZITET

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: