U skladu sa ugovorom o saradnji potpisanim između Fakulteta za Umetnost i dizajn Megatrend i italijanskog Univerziteta Politecnico di Milano, četvoro studenta FUD-a, druge i treće godine osnovnih studija, moći će da konkurišu za stipendisani jednosemestralni boravak u Milanu tokom letnjeg semestra akademske 2014/15. godine.

Konkurs za dodelu stipendija otvoren je do petka 5. decembra 2014.

Stipendija pokriva troškove školarine, dok studenti sami snose ostale troškove. Postoji mogućnost smeštaja u okviru studentskih kampusa, nastava je na italijanskom jeziku. Znanje jezika je poželjno, ali nije uslov prijavljivanja za stipendiju. Odabrani studenti mogu praćenjem ubrzanog kursa steći osnovni nivo znanja italijanskog jezika, uz to, za njih će biti organizovani besplatni časovi italijanskog i po dolasku u Milano. ESPB bodovi koje studenti budu stekli u razmeni biće priznati od strane FUD-a. Nastava počinje u martu 2015. i traje do jula 2015.

Zainteresovani studenti treba da se obrate prof. Ivanu Mangovu na adresu: ivan.mangov@gmail.com  najkasnije do petka 5. decembra 2014. U prijavi je potrebno navesti dosadašnji prosek na studijama. Nije potrebno slati CV ili portfolio.

Studenti kojima bude odobrena stipendija u obavezi su da u redovom roku izmire troškove školarine na FUD-u za 2014/15. godinu.

© COPYRIGHT | MEGATREND UNIVERZITET

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: