Obaveštavamo Vas, da je privredno društvo PROTONOVA raspisalo konkurs za programere i dizajnere za strunu praksu u trajanju do 6 meseci na IT tehnologijama u oblasti; Game Development i Web Dizajn.

Ovakva vrsta prakse je idealna za studente koji žele da provere i razviju svoje postojeće veštine, upoznaju se i nauče da rade uz pomoć novih alata za razvoj aplikacija i steknu praktična znanja i iskustva u razvoju internet aplikacija a time učine svoje prve korake ka uspešnoj karijeri i mogućem stalnom zaposlenju u PROTONOVI.

Opis mesta dizajnera:

Bićeš deo tima koji se bavi produkcijom “front-end” sadržaja web sajtova, web i mobilnih igara. Kreiranje koncepata, grafika, ikonica, piktograma i slinih elemenata, koji su potrebni u produkciji, biće deo tvojih aktivnosti u PROTONOVI. Moraš imati izražen smisao za dizajn, želju da učiš i da usavršavaš svoje veštine.

Potrebno/poželjno iskustvo iz:

– GIMP

– Blender

– Inkscape

Opis mesta programera:

Biećš deo tima koji radi “back-end” sadržaj web sajtova, web i mobilnih aplikacija za IOS i Android. Tvoje aktivnosti podrazumevaju kreiranje metodologije rada i arhitekture kao i analiziranje dizajna, funkcionalnosti, resursa i predlaganje solucija.

Moraš biti otvoren za nove izazove, moraš posedovati želju za konstantnim unapredjenjem i profesionalnu posvećenost poslu.

Potrebno/poželjno iskustvo u radu sa:

– C

– C++

– LUA

– PyGame

– webGL

– Unity 3D

– Unreal Engine

– SDL

– Ogre 3D

– Cocos 2D-X

U vezi dostavljanja prijava za Vaš CV pišite na: office@protonova.rs

sa naznakom – prijava za programera/dizajnera, Ime i Prezime

U Vaš CV navedite:

– Lične podatke

– Smer visokoškolske institucije i prosek ocena

– Prethodno iskustvo (ako posedujete)

– Nivo poznavanja navedenog software-a za razvoj

© COPYRIGHT | MEGATREND UNIVERZITET

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: