Pozivaju se zainteresovani studenti da se prijave za učešće u programu mobilnosti „Erazmus+“ za studiranje u letnjem semestru 2017/2018. na Univerzitetu Politecnico u Milanu (http://www.polimi.it/). Na konkurs se mogu prijaviti studenti završenih osnovnih akademskih studija (razmena master programa u trajanju od 1 semestra, tj. 6 meseci). Studijsku ponudu Univerziteta Politecnico u Milanu na engleskom jeziku možete pogledati ovde http://www.polinternational.polimi.it/exchange/erasmus-programme/.

Na konkurs se možete prijaviti do 21. jula 2017. godine, do 12 časova.

Potrebna dokumenta za prijavu studenta:

  •  Prijavni formular
    •    Predlog plana studija
    •    Lista položenih ispita
    •    Potvrda sa fakulteta da ste redovan student
    •    Potvrda o poznavanju engleskog jezika (nivo B1)

Sva dokumenta možete poslati skenirana na dcalovic@naisbitt.edu.rs ili ih doneti lično u Fakultet za umetnost i dizajn (kancelarija br. 19, ul. Bulevar umetnosti 29, 11070 Novi Beograd),  radnim danima od 09:00 do 16:00 časova. Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nas kontaktirati na telefon 011/2092131.

NAPOMENA:

Studenti osnovnih akademskih studija ne mogu da se prijave na konkurs za razmenu.

Sva neophodna dokumenta dostavljate na srpskom jeziku. U ovoj fazi prijave nije potreban zvaničan prevod dokumenata na engleski jezik, a ukoliko to bude neophodno, mi ćemo vas naknadno obavestiti.

Predlog plana studija (u ovoj fazi prijave kandidat navodi listu predmeta koje bi želeo da pohađa u periodu mobilnosti, a koja će kasnije, ukoliko je kandidat odabran, činiti polaznu tačku za izradu Ugovora o učenju. U izboru predmeta koje student želi da sluša u toku mobilnosti, potrebno je da sakupi najmanje 20ESPB, odnosno najviše 30 ESPB.

Za sva dodatna pitanja i konsultacije u vezi sa izradom Plana studija/ugovora o učenju, potrebno je da se obratite „Erazmus+“ koordinatoru Fakulteta za umetnost i dizajn, Univerziteta Džon Nezbit dcalovic@naisbitt.edu.rs.

© COPYRIGHT | MEGATREND UNIVERZITET

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: