Odsek enterijera i nameštaja i ove godine 2016 izlaže na sajmu nameštaja u okviru dizajn bloka. Na sajmu su predstavljeni radovi naših naj talentovanijih studenata. Oni su izložili plakate, makete i prototipe njihovih najnovijih projekata koje su radili u prošloj i ovoj godini.

Ove godine su privukli pažnju šire publike svojim projektima stolova sa jednom vrlo aktuelnom temom “ Home office “ rad od kuće je danas dobio jednu sasvim novu dimenziju i radni sto je postao centralno mesto novog načina bavljenja poslom. Izloženi stolovi su izvedeni u realnoj veličini i pravim materijalima sa ugradjenim instalacijama rasvete. Posetioci su mogli isprobati funkcionalnost svih izloženih modela i podeliti svoje mišljenje sa dizajnerima-autorima.

Sajam je pored ostalog bila i prilika da studenti pokažu svoje mogućnosti, razmene iskustva sa kolegama sa drugih fakulteteta, promovišu svoje nove ideje, kao i da zainteresuju ljude iz sektora proizvodnje za konkretnu saradnju iz oblasti dizajna i proizvodnje nameštaja.

Studenti koji su ove godine izlagali svoje modele stolova su studenti III i IV godine redovnih studija: Sara Radivojević, Marinela Marković, Andjela Ćulafić, Anastasija Čolaković, Jelena Perišić i Miloš Pešić u saradnji sa profesorom dizajna nameštaja docentom Zoranom Ajtoskim.

U Beogradu 08.11.2016.

Profesor doc. Zoran Ajtoski

Profesor na predmetu nameštaja, odseka za enterijer na Fakultetu za umetnost i dizajn univerziteta Dzon Nezbit u Beogradu.

© COPYRIGHT | MEGATREND UNIVERZITET

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: